Art-line

art-line

Art-line producten:

Onze uitgebreide collectie FineArt papiersoorten geven uw beeld een unieke artistieke waarde mee en hebben een grote diversiteit aan oppervlakte structuren. Uw afdruk wordt met de grootste zorg door de medewerkers van Fifo Color geproduceerd voor u.
Iedere papiersoort heeft zijn eigen, specifieke, weergave van kleur en zwart-wit. Voor ieder doel is een goede FineArt papiersoort beschikbaar.
Vraag gerust naar de mogelijkheden en toepassingen.

william turner

Dit FineArt papier heeft de uitstraling en gevoel van een aquarelpapier. William Turner is ideaal voor reproducties en opvallende en expressieve foto-reproducties.

baryta475-nl

Baryta FineArt stelt de norm voor hoge kleurdiepte, groot kleurbereik en beeldscherpte. Met name voor zwart-wit prints met een extreem hoge dichtheid en de fijnste grijze tinten.

artline

DP240 is een schoon, wit, mat papier met ultra beeldscherpte en een glad oppervlak. Dit papier geeft een zacht, weelderig gevoel, diepe en heldere kleuren.

papyrus475-nl

Papyrus is een off-white, ruw getextureerd papieroppervlak met veel karakter. Het is gemaakt van 100% katoenlinters, dit geeft het papier een zeer zware en hoogwaardige stijfheid.

artline

Photo Rag voldoet aan de hoogste eisen. Het is gemaakt van katoenvezel en heeft een zijdezacht oppervlak. Dit maakt het uiterst geschikt voor de afdruk met een zacht lichtgebruik en fijne detaillering.