Online-diensten

studio-online

Fifo Color heeft diverse online diensten en webwinkels ontwikkeld. Deze diensten variëren van online-diensten om u als fotograaf te helpen met de verkoop van uw foto's tot en met het exploiteren van diverse web-oplossingen om uw foto's te laten afdrukken.

Daarnaast heeft Fifo Color, ook onder eigen beheer, een aantal handige programma's voor de fotograaf ontwikkeld om zijn of haar beelden naar ons toe te sturen.

 
service


Fifo Color biedt u diverse webshops met ieder hun eigen doelgroep. Deze zijn bedoeld voor de fotograaf om zijn of haar foto's aan de consument aan te bieden.


Lees meer over alle online diensten

helpdesk


Als u uw beelden die u online aanbiedt aan ons toevertrouwd, dan zijn de vele diensten en de goede service die daarbij horen voor ons vanzelfsprekend. Dit gaat over de service voor u als fotograaf, maar ook de service voor úw consument, bijvoorbeeld via onze helpdesk.

tfpbeeldscherm475 nl


Om het u als fotograaf makkelijk te maken uw bestelling naar ons toe te sturen, heeft Fifo een aantal specifieke programma's ontwikkeld. Bedoeld voor losse bestellingen, of om uw beelden via één van onze online-diensten te uploaden.

Lees meer over Fifo software
fifocolor-logo475-ml


Fifo Color heeft diverse initiatieven op het wereld wijde web genomen. In dit artikel leest u een opsomming van enkele van onze activiteiten met een korte beschrijving.