Schoolfoto finishing

schoolfoto

Schoolfotografie? Dan is Fifo Color voor u de juiste partner!

Fifo Color is al zo'n 40 jaar dé schoolfoto-finisher voor schoolfotografen. Door deze ervaring en de overgang van analoog naar digitaal in de jaren '90 is er een systeem ontwikkeld wat heel flexibel is en daardoor is er voor iedere schoolfotograaf en iedere school een oplossing.
Of u nu schoolpakketten wilt leveren, alleen online beelden wilt, of de combinatie van beiden... bij ons kunt u alle kanten op!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze service-afdeling.
ontzorgen-nl

schoolpakketten


Schoolfoto pakketten uitdelen is voor kinderen altijd weer spannend om mee te krijgen en zullen dit met veel enthousiasme aan de ouders laten zien. De schoolfotograaf geeft hiermee een visitekaart af en een opmaat voor de (online) nabestellingen.


schoolfoto-online475-nl


Ben je schoolfotograaf en wil je de gemaakte schoolfoto's verkopen?
Dan is er maar één oplossing: Schoolfoto-online. Dit is een "alles-in- één" oplossing voor schoolfotografen.pakket475-nl


Wilt u andere mogelijkheden aanbieden met uw schoolfotografie? Hier kunt u enkele opties vinden waarmee u zich kunt onderscheiden als u in gesprek bent met een school.verkoopbevorderend475-nl


Wilt u meer rendement halen uit uw (online) verkopen? Wij hebben door de jarenlange ervaring een aantal opties ingebouwd die u hiermee kunnen helpen.


corrigeren


De bestanden die u instuurt om door ons te laten verwerken worden stuk-voor-stuk op kleur en densiteit gecorrigeerd. En dat ook nog naar de voorkeur van de fotograaf.