Wall-art

wall-art

Wall-Art is voor vele fotografen het belangrijkste onderdeel van onze collectie, want dit is wat uw klant aan de muur hangt, dit is dus úw visitekaartje!
Fifo Color als partner betekent voor u als fotograaf de zekerheid dat dit visitekaartje TOP! is.

Als u een bestand instuurt en een Wall-Art wil laten maken zullen we, wanneer u dat vraagt of als er wat twijfels zijn, contact met u opnemen. Dit is wat je noemt: Samenwerken!

canvasframe


De specialisten van Fifo Color werken uitsluitend met hoge kwaliteit grondstoffen als het gaat om de doekmaterialen, inkten en houten frames. Hierdoor wordt het door Fifo Color vervaardigde canvasdoek voor nu en later een bijzonder sieraad voor de muur.

dibondoverzicht475-nl


Dibond is een verzamelnaam voor een kunststof plaat met aan beide zijden een laag aluminium. Het aluminium kan op diverse wijzen zijn afgewerkt, glad wit of gekleurd, geborsteld (het 'aluminium-effect') en het is een goede ondergrond om uw Fifo Color vakprint te verlijmen.

acrylaat475-nl


Uw foto achter acrylaat geeft een fantastische diepte in het beeld. Daarbij is acrylaat lichter dan glas, onbreekbaar en houdt het UV-straling tegen. Het is dus een optimale presentatie voor uw foto's.houtoverzicht


Op zoek naar een robuuste afwerking voor uw foto? Kies dan eens voor een Foto op hout. Een stoer portret, een mooie landschapsfoto of een romantische love-shoot komen nog meer tot leven met een print op hout.


antartic475-nl


Antarctic is een luxe, gematteerde, kunststof plaat die op een heel speciale manier mee kleurt met de wand waar deze op hangt. Door de transparantie komt aan de randen de kleur van de wand er licht doorheen, daarmee is deze geschikt is voor iedere wand, welke kleur dan ook.