Fine Art fotoafdruk

v.a. 2,84

Wissen

PermaJet Ultra Pearl

Ultra Pearl 295 is onderdeel van de Oyster-familie van PermaJet’s digitale fotopapierproducten. Dit papier heeft een super-parelachtige afwerking. Het heeft een hoge waterbestendigheid en een super sterk oppervlak met krasbestendige en slijtvaste eigenschappen. De toepassing van een microporeuze, UV-bestendige coating op de zware basis van 296 gram is ontworpen om je foto een maximale levensduur en robuuste bescherming te geven, in iedere omgeving. Door gebruik van PermaJet’s eigen IPL-technologie (Image Protection Layer) is een speciale “scanbestendige” laag op het papieroppervlak aangebracht. Dit maakt illegale reproductie van een scan van hoogwaardige kwaliteit vrijwel onmogelijk.

PermaJet FB Gold Silk

PermaJet FB Gold Silk is een echt barietpapier en voelt met zijn zijdezachte afwerking op een fijne zware basis van 315 gram weelderig aan. Dit inktjetpapier is ontwikkeld met een natuurlijke basistint om de oppervlakteafwerking, textuur en coating van de traditionele op donkere kamer bariet / vezel gebaseerd papier na te bootsen. Hierdoor is het de perfecte keuze voor de serieuze zwart-wit fotograaf. De gladde glanscoating is rechtstreeks aangebracht op een echte bariet laag en vezelbasis, waardoor de gebruikers intense, fluweelzachte zwarttinten en subtiel, romig wit kunnen creëren. Dit is de perfecte combinatie voor perfecte portret- en landschapsreproducties, zowel in zwart-wit als in kleur.

PermaJet Titanium Lustre

Titanium Lustre is Permajet’s unieke metallic papier op zilverbasis. Het heeft een zwaar gewicht van 280 gram. In tegenstelling tot een oppervlakkige parelmoer-coating, krijgt het Permajet Titanium Lustre papier daadwerkelijk het uiterlijk van zilver, dankzij de basis van zilverhars en de prachtige uitgesproken gestructureerde glansafwerking. Op dit papier zijn ongelooflijke details en helderheid te behalen, waarbij je afbeelding gewoonweg van het papier zal knallen! Bij het printen op PermaJet Titanium Lustre wordt een uitzonderlijk toon- en kleurbereik behaald, waardoor dit papier perfect is voor het printen van levendige afbeeldingen met veel kleur, diepe zwarttinten, of reflecterende metalen oppervlakken zoals chroom, zilver of goud. Er wordt bijna een 3D effect gecreëerd, waterreflecties komen tot leven.

PermaJet Artist Watercolor

PermaJet Artist Watercolor is een prachtig gestructureerd aquarelpapier voor iedere kunstenaar die realistische kunstwerken en tekeningen in digitale vorm wil reproduceren. Het mat gecoate papier heeft een zware basis van 250 gram en brengt alle originele subtiele en korrelige details en creativiteit uit het werk naar voren. De natuurlijk witte, basis heeft een breed kleurengamma en prachtige scherpte en definitie. Uitzonderlijke waarden en een zeer breed kleurengamma maken dit papier een echte favoriet voor het reproduceren van tekeningen, schilderijen en digitale kunst, waarbij indrukwekkende structuurdetails nodig zijn. De kleuren zijn bijzonder levendig, en detaillering is ongekend. Dankzij de veerkrachtige oppervlaktecoating is het papier bestand tegen krassen en schuren.