Bisonyl

Bisonyl is een rubber doekmateriaal en zeer geschikt om buiten te gebruiken. Maar ook voor binnen zijn er tal van toepassingen te bedenken. Denk hierbij aan beurzen of andere evenementen.

Het doekmateriaal kunnen wij leveren in een aantal kwaliteiten.
Welke we adviseren hangt af van de toepassing. Een belangrijke vraag hierbij; is het bedoeld voor kort of langdurig gebruik?

De meeste bekende uitvoering is een doek in een buizenframe. Hierbij worden er ringen in het doek gemaakt. Elastische spanners maken het mogelijk het doek in het frame te spannen. Het aantal benodigde ogen en spanners is afhankelijk van het formaat van het doek.
Bij Fifo Color kunnen wij dit product desgewenst inclusief buizenframe leveren.

Ook kunnen wij voor u een studio-achtergrond printen op een speciale, anti-reflecterende variant. Vaak wordt er hierbij een zoom (tunnel) gemaakt aan de bovenkant waar een buis door heen geschoven kan worden. Zo kan het doek mooi worden opgehangen in de studio-opstelling.

Er bestaat ook een zelfklevende versie. Dit kan geplakt worden op diverse oppervlakken met daarbij alle voordelen van de combinatie van producten.

Dit materiaal ook geschikt om op te spannen, zoals een canvas. Erg leuk om in de tuin te hangen!
Zeker bij grotere formaten canvas adviseren wij dit materiaal. Het doek blijft lang op spanning en daardoor is naspannen niet nodig.

Mesh-doek is een geperforeerd rubberdoek variant en is vooral voor outdoor gebruik. Door deze perforatie wordt het doek geen windvanger, zoals een dicht doek.

Bisonyl in Frame
Bisonyl in Frame
Bisonyl banner
Bisonyl Banner
Bisonyl opgespannen
Bisonyl opgespannen
Mesh doek
Mesh-doek