Schoolfotografie

Allround service voor de schoolfotograaf

Het vastleggen van onze jongere generatie is natuurlijk wat jij het liefste doet. Wat wij het liefste doen is jou ontzorgen bij alles wat daarna komt, namelijk: het hosten van jouw persoonlijke webshop, de verwerking, het afdrukken en de levering van bestellingen, de financiële afwikkeling en klantenservice. Zo kun jij je vooral bezighouden met het toveren van die mooie, stralende lach en dragen wij zorg voor het hele bestel-, betaal- en leveringsproces.

Waarom Fifo Color?

Wij bieden verschillende pakketten waarbij het aantal foto’s, de formaten en verschillende producten naar persoonlijke voorkeur kunnen worden gekozen. Voor ons is het belangrijk dat jij je passie kunt uitvoeren zonder je zorgen te maken over de verdere afwikkeling hiervan. Wij zorgen ervoor dat onze software toegankelijk en persoonlijk blijft en dat je klanten worden voorzien van de hoogste mogelijke kwaliteit voor een interessante prijs.

Webshop voor de fotograaf én de ouders

Via de webshop, geheel in jouw eigen huisstijl, kunnen wij de gemaakte schoolfoto’s aanbieden. Er wordt voor ieder kind een persoonlijke inlogcode gegenereerd, waarmee de foto’s kunnen worden ingezien en besteld. Er kan met meerdere inlogcodes tegelijk worden ingelogd, zodat er maar 1 bestelling hoeft te worden geplaatst voor alle kinderen binnen het gezin.

  • Fotografeer en upload met toegankelijke software
  • Gepersonaliseerde webshop met eigen logo
  • Persoonlijke inlogcodes voor ouders
  • Helpdesk beschikbaar voor ouders, iedere werkdag 9.00-16.00 uur

Betaling en kosten

Jij als fotograaf draagt voor iedere bestelling slechts de inkoopprijs aan ons af, dit is inclusief alle servicekosten. Het voordeel hiervan is dat je niet vast zit aan een abonnement maar alleen betaalt voor dat wat je afneemt.

De betaling kan door de ouders/verzorgers eenvoudig en snel worden gedaan via iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Wij betalen jou als fotograaf maandelijks uit en geven uiteraard volledig inzicht in alle data via het CMS.

Als fotograaf weet je daarom precies wat er per kind wordt besteld en betaald, wat je aan Fifo Color afdraagt en wat je onderaan de streep overhoudt.

Levering

De levertijd hangt natuurlijk af van de keuze die jij als fotograaf maakt. Wanneer je de keuze maakt om alle bestellingen op school te laten bezorgen, dan noemen wij dat een ‘verzamelschool’. Dit betekent dat we alle orders verzamelen tot een bepaalde datum, waarna de gehele order in één keer wordt verstuurd. In dit geval betalen de ouders geen order- of verzendkosten. Na de uiterste besteldatum worden de orders als losse orders beschouwd en zijn de genoemde orderkosten wel weer van toepassing. Wanneer de ouders losse orders plaatsen, zal het ongeveer 3 werkdagen (m.u.v. het weekend) duren voordat ze hun bestelling ontvangen.

Veelgestelde vragen

Ik wil meer informatie

Wil je een demo zien, de inkoopprijzen opvragen of heb je een andere vraag over onze schoolfoto service? Bel dan naar 0320 275211 of laat je terugbellen via onderstaand formulier