Verkoopbevorderende Opties

Een een aantal mogelijkheden die wij bieden om de verkoop online te stimuleren:

Multishoot
Als fotograaf kunt u meerdere opnames per kind maken en deze online plaatsen. Hiermee stimuleert u de consument om meerdere foto’s van het kind (of de kinderen) te bestellen.

Helpdesk
Voor vragen van de consument hebben we een helpdesk die op werkdagen van 9.00 uur – 16.00 uur telefonisch bereikbaar is. Ook via de e-mail is de helpdesk uiteraard benaderbaar. 
Deze interne, door medewerkers van Fifo bemande helpdesk (korte lijnen en snelle, klantvriendelijke oplossingen) geeft veel vertrouwen aan de consument.

Reclamebanners in de webshop
U kunt op verzoek reclamebanners in de webshop laten zien. Hier kunt u (tijdelijke) aanbiedingen aanprijzen, zodat de consument op de hoogte is van het voordeel dat u biedt. Hiermee stimuleert de webshop, c.q. u als fotograaf, extra bestellingen.

Online betalen eerste fotopakketten
De ervaren schoolfotograaf weet als geen ander dat het aanbieden van een fysiek 1e fotopakket nog steeds de beste resultaten genereert. Maar tijden veranderen. Scholen willen soms geen verdere bemoeienis met een financiële afhandeling m.b.t. de geleverde uitgedeelde fotopakketten.
Indien er vanuit de school weerstand is om meer te ondernemen dan alleen het uitdelen van inlogcodes, kunt u, met gebruikmaking van het Fifo On-Line systeem, nu tóch de fotopakketten meegeven. De ouders / verzorgers kunnen de meegegeven setjes heel simpel online afrekenen en daarna meteen doorgaan met het bekijken en bestellen van andere producten.

Gepersonaliseerde inlogflyer
Om de inlogflyer aan te laten sluiten bij de huisstijl van de fotograaf is het mogelijk de inlogflyer te personaliseren.

Online verzendingen gepersonaliseerd
De bestelde producten worden verstuurd met het logo van de fotograaf vermeld, op die manier geeft u uw klant nóg meer het vertrouwde gevoel en zal hij / zij een volgende keer nog makkelijker bij u bestellen.

Verzamelen Online Orders
Het is mogelijk dat u gedurende een bepaalde periode de online bestellingen door ons laat verzamelen. De orders worden per stuk verpakt en na de afgesproken als 1 zending verstuurd naar school, of de fotograaf. Zodat deze kunnen worden uitgedeeld.

Bij de bestelling krijgt de ouder / verzorger dan de keuze: 
– Verzamelen en dan later op school of vereniging ophalen. De ouder / verzorger hoeft dan geen orderkosten te betalen.
– Direct versturen. Deze optie is ook mogelijk, in dat geval is er een normale -zeer snelle- levertijd en wordt het direct verzonden naar de consument.

De fotograaf kan bij iedere bestelling aan ons doorgeven of we het moeten verzamelen en tot welke datum.
Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Promotie- / Kortingsacties
Het is mogelijk als fotograaf om per school of vereniging een actie of speciale aanbieding te doen. Bijvoorbeeld een korting in een bepaalde periode per product(groep).

Tijdgebonden online acties mogelijk:
Wilt u een actie maar een bepaalde periode laten gelden? Voor ons en voor u is dat met het uitgebreide schoolfoto-online van Fifo geen probleem!

Veel keuze aan producten
De keuze en diversiteit aan producten die de fotograaf online kan aanbieden is enorm! Denk dan aan extra fotopakketten, vergrotingen, canvasdoeken, dibond- en acrylaatmontages, mokken, t-shirts, magazine-covers, bedelarmbandjes, telefoonhoesjes en nog heel veel meer “fun-producten”.

Extra mailingen bij speciale dagen / vakanties / evenementen
Om ook in andere periodes van het jaar de ouders / verzorgers er op te attenderen dat ze nog steeds online nabestellingen kunnen doen, kan de fotograaf een actiematige e-mailing aan de ouders / verzorgers versturen. 

Terug naar Schoolfoto Extra Opties