Schoolfoto Online

Fifo Color heeft een zeer uitgebreide, interactieve webshop om uw gemaakte schoolfoto’s aan te bieden aan de ouders/verzorgers. Deze is beschikbaar voor onze klanten, zonder startkosten, zonder abonnementskosten en zonder commissie.

Als fotograaf hoeft u zich alleen maar bezig te houden met hetgeen u goed in bent: fotograferen!

Het plaatsen van de order en het uploaden van de bestanden gaat eenvoudig met onze eigen uploadmogelijkheid.

De webshop wordt in kleur en logo aangepast naar uw eigen huisstijl en u bepaalt uiteraard zelf welke producten u aanbiedt uit het ruime assortiment en voor welke verkoopprijs.
Kijk hier om een indruk te krijgen van de webwinkel en de producten.

De gemaakte foto’s kunnen de ouders/verzorgers zien na het inloggen. Als ze meerdere kinderen op de school hebben, kan er eenvoudig met meerdere inloggegevens worden ingelogd. Op die manier kunnen ze één order maken.

Onze helpdesk is elke werkdag van 9 – 16 u telefonisch bereikbaar om de ouders/verzorgers met allerlei vragen m.b.t. de bestelling te helpen. Uiteraard kan er ook gemaild worden naar de helpdesk.
Ook hierbij ontzorgen wij u als fotograaf graag!

De ouders/verzorgers kunnen zelf bepalen welke producten zij bestellen en de order eenvoudig plaatsen. Betalen gaat veilig en snel via Ideal, Credit Card of bankoverschrijving.

Zodra de bestelling is geplaatst en betaald, zal Fifo Color de bestelde producten ‘in eigen huis’ produceren, dat maakt de levertijden kort en het kwaliteitsbeheer optimaal. 

De fotograaf kan in het uitgebreide beheersysteem zien wat er besteld is en dus precies in de gaten houden wat de omzet is per school.


Lees ook de Extra Opties om onderscheidend te zijn.

Schoolfoto Online