Hout

Foto op Hout, een robuuste afwerking voor uw foto. Een stoer portret, een mooie landschapsfoto of een romantische love-shoot komen nog meer tot leven met een print op hout.

Wij hebben gekozen voor Vurenhout met een White Wash finish. Deze white wash zorgt er voor dat het hout de kleur van uw beeld niet te sterk zal beïnvloeden en het eindresultaat optimaal zal zijn.
Elke Foto op Hout wordt zorgvuldig door het team van Fifo Color verwerkt volgens de nieuwste technieken en met speciale UV-lakken.

De planken hebben een breedte van ongeveer 9,5 cm en het oppervlak is glad.
De positie van de planken is altijd horizontaal. Op verzoek kunnen we de planken verticaal (staand) verwerken.

De uit meerdere losse planken bestaande montage wordt standaard voorzien van een ophangsysteem aan de achterzijde.

Foto op Hout

Het is belangrijk bewust te zijn van een aantal feiten. Hout is een natuurproduct met noesten, nerven en oneffenheden. Deze geven het hout extra charme en zullen altijd zichtbaar blijven. Daarnaast kan het voorkomen dat door de werking van het hout er een barst in een plank kan komen of een plank zal gaan buigen. Dit is een eigenschap van het materiaal, wat ook een “levende” uitstraling geeft.
Wij adviseren om een houten paneel niet boven een radiator te hangen, de temperatuurwisseling komt het product niet ten goede.

Voor wij gaan printen wordt er gekeken hoe het beeld het beste gepositioneerd kan worden, zodat er geen naden of noesten door bijvoorbeeld de ogen en of mond lopen. Bij twijfel nemen wij contact met u op om zo samen een besluit te nemen.