Foto op aluminium

v.a. 26,39

Directe print op geborsteld aluminium

Uw afbeelding word direct op 3 mm aluminium geprint. Twee dunne aluminium platen omsluiten een zwarte kunststof kern en zorgen voor maximale stabiliteit en weerbestendigheid. De bovenste aluminium laag waarop uw foto direct word afgedrukt bevat geen witte basis, waardoor de aluminium materiaalweergave door het beeld zichtbaar blijft.

Geborsteld aluminium – robuust, elegant, vederlicht

Geborsteld aluminium bestaat uit een drielagensysteem en bestaat uit twee aluminiumplaten met een kern van zwart kunststof. De 3 mm dikke aluminium basisplaat geeft uw directe print op geborsteld aluminium extra stevigheid en heeft daardoor een gering gewicht.

Dankzij UV-druk geschikt voor binnenshuis en overdekte ruimtes buiten

De UV-direct druk is zeer licht en kleurbestendig en zelfs ongevoelig voor vocht. Vandaar dat uw foto van geborsteld aluminium niet alleen geschikt is voor binnenshuis, zoals badkamers en keukens maar ook voor tegen regen en zonlicht beschermde ruimtes buiten.

Passend ophangsysteem voor uw print op geborsteld aluminium

Bij een aluminium print wordt de plaat vanaf het formaat 30x30cm aan de achterzijde voorzien van een 4-zijdig aluminium frame, waardoor de foto ogenschijnlijk voor de muur komt te zweven. Bij het formaat 20x30cm wordt de plaat voorzien van een ophanghaakje en afstandhouders.  

Vragen over foto op Foto op aluminium